Despre noi

logo-with-fundal.jpg

De unde am început?

Drumul nostru în acest sector a început din dorința de a fi lângă fermierul care are nevoie de suport tehnic real, de îndrumare profesională, de consiliere avizată și nu în ultimul rând de echipamente de ultimă generație care să se plieze pe nevoile lui.

Recoltăm Procesăm Condiţionăm
ÎMPREUNĂ
şi după VÂNZARE

Proiectele le începem împreună prin consiliere, le continuăm împreună prin ofertarea echipamentelor cele mai potrivite pentru afacerea ta, implementăm împreună proiectul și continuăm împreună și după vânzare.

Cine suntem?

Chiar dacă suntem o firmă tânără, relativ nou înființată, reprezentanții noștri cu o bogată experiență în vânzări de peste 20 de ani și cu calificare în domeniul prelucrării produselor agricole, vă stau la dispoziție și sunt alături de dumneavoastră pe parcursul implementării unui proiect oferindu-vă atât consultanță cât și echipamentele de care aveți nevoie.

Colaborăm și reprezentăm producători de top al echipamentelor pentru condiționare și procesare legume / fructe cât și ai echipamentelor și utilajelor pentru recoltat și întreținerea plantațiilor.

img-1.jpg