Termeni şi condiţii

1. Termeni generali

Site-ul www.epcatechnology.ro este detinut de catre societatea EPCA TECHNOLOGY S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social pe Dragaesti-Ungureni, nr. 439, Dambovita, Romania 137292 Targoviste, cod unic de inregistrare fiscala 46259381, cu numarul J15/907/2022 in Registrul Comertului Dâmbovița.

Pentru orice informatii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la numarul: sau la adresa de email: office@epcatechnology.

2. Continutul site-ului

EPCA TECHNOLOGY S.R.L. este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, continutului si design-ului de pe site.

Utilizatorul/clientul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate ale EPCA TECHNOLOGY S.R.L. prevazute de legislatia in vigoare.

3. Utilizarea site-ului

Utilizarea site-ului intr-un mod contrar reglementarilor si/sau ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii EPCA TECHNOLOGY S.R.L. se considera o practica abuziva si se pedepseste conform legii.

4. Legea aplicabila - JURISDICTIA

Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila intre utilizator/client si EPCA TECHNOLOGY S.R.L., vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente, ce sunt guvernate de catre legea romana.

Prezenta sectiune de Termeni si conditii poate fi oricand actualizata.