MAȘINĂ DE SORTAT MECANIC PENTRU CARTOFI
MAȘINĂ DE SORTAT MECANIC PENTRU CARTOFI

MAȘINĂ DE SORTAT MECANIC PENTRU CARTOFI

MAȘINĂ DE SORTAT MECANIC PENTRU CARTOFI, CU 6 IEȘIRI, ȘI SISTEM DE SORTARE DUPĂ MĂRIME

Descriere:

Primii 1400 mm ai mașinii sunt liftul pentru transportul lin și corect al fructelor pentru sortare. In secțiunea de sortare fructele sunt transportate și sortate în același timp după mărime.

Sortatorul este format din două lanțuri paralele unite vertical între ele prin calibratoare și flanșe de fier. Calibratorul are încorporat un sistem de role rotative Ø 48 galvanizate.

Întregul sistem este mobil și reglabil în lățime și este folosit pentru a sorta toate tipurile de fructe de ex. piersici, citrice, mere, cartofi, etc.

Lanț de oțel cu știft la fiecare 76 mm. Orificiu pentru lanț 10 mm. Lanțul este rulat într-o canelură de un ghidaj de plastic pentru a evita zgomotul.

Arbori calibrati pe rulmenti reglabili, cu rulmenti etansi.

Sortatorul cu ghidaje speciale împarte fructele în 6 (șase) mărimi. La capatul utilajului sunt separate cele supradimensionate, care sunt colectate în bazine la capatul liniei.

Dedesubt și de-a lungul sistemului de sortare este plasat un ghidaj în formă de con, care are rolul de a distribui fructele sortate în bazine. Există două bazine aproape de sortator pe ambele părți.

Sistemul de distribuție a fructelor, precum și bazinele de ambalare sunt căptușite cu cauciuc moale, cu structură cu celule închise.

Acționarea este transmisă prin roți dințate și lanț din oțel, cu capace de protecție.